Szaláncziné Vezendi Réka

Szaláncziné Vezendi Réka

Bugyi

Miben tud segíteni?

  • inkontinencia
  • menopauza
  • izomfájdalom
  • derékfájás
  • csuklófájás
  • gerincsérv
  • jelentős testtartási probléma
  • császármetszés után
  • senior korosztály

Bemutatkozás

Szaláncziné Réka vagyok feleség, édesanya, edző. A sport az egész eddigi életemben jelen volt. Atletizáltam, karatéztam, majd több, mint 20 évet versenyszerűen kézilabdáztam, kisebb kihagyást követően pedig most újra a helyi csapat tagja vagyok. Testnevelő tanárként dolgoztam általános és középiskolában is, melyet nagyon szerettem, de mindig hiányzott valami belőle. Az anyukákat főként szülés után érintő területeken segítem, folyamatosan képzem magam jelenleg is. A második és harmadik gyermekem születése után is hát-és csípőfájdalmak jelentkeztek, ezért részt vettem egy Gerinctréner képzésen. Előbb csupán azért, hogy “kezeljem” saját magam, később viszont ez kinőtte magát és ma már másoknak is segítek. Több anyuka is látogatja az óráimat, ezért nem hagyhattam ki a “szétnyílt” hasizom regeneráló és a medencefenék edzésprogramot sem, így a leghatékonyabb módszert választva RTM oktató lettem. Így lett kerek ez az egész!

Célom, hogy segítsem az anyukákat, hogy testileg és lelkileg is formába hozzák magukat.

Réka óratípusai és kurzusai

RTM hasizom regenerálás

RTM hasizom regenerálás

Az RTM szétnyílt hasizom regenerálás az eltávolodott hasizmok, a mélyizmok és a testtartás rehabilitációjára fókuszál, figyelembe véve a posztnatális - azaz a szülés utáni – testi változásokat is. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Az RTM Standard 4-hetes blokk már 11.900,- Ft-tól elérhető, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

BŐVEBBEN
RTM Core Training

RTM Core Training

Az RTM Core Training a törzstartó izmok erősítésére és a teljes test változatos átmozgatására, átfogó erősítésére fókuszál. Ha már regeneráltad hasizmaidat, de szeretnéd általános erőnlétedet fokozni biztonságos keretek között, itt a helyed! Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Core Training Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

BŐVEBBEN
RTM Senior

RTM Senior

A has, a törzs és a medence izmainak egészsége 50 év felett még fontosabbá válik. Az RTM Senior torna segítségével megőrizhető a test fiatalos, fitt állapota, miközben olyan problémák esetén is végezhető, amikor más, szokványos testedzés nem javasolt. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza.

BŐVEBBEN
Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

A gátizom a nagy egész részeként a törzs izmaival, a hasizommal, a rekeszizommal és a hátizmokkal együtt funkcionál tökéletesen. A Kanga PowerHouse medencefenék torna ezzel az átfogó szemlélettel nyúl az összes olyan izomcsoporthoz, amelynek szerepe lehet a medencefenék teljes regenerálásában. Kezdd el most: 4 és 6 hetes vezetett online kurzusok közül választhatsz már 15.900,- Ft-tól!

BŐVEBBEN

Ilyen vele egy óra

Elérhetőségei

Szaláncziné Vezendi Réka Szaláncziné Vezendi Réka

Kérdezz tőle Facebook Messengeren!

Folytatás Őt választom!

Új keresés indítása