RTM Core Training
RTM Core Training

RTM Core Training

Az RTM Core Training a törzstartó izmok erősítésére és a teljes test változatos átmozgatására, átfogó erősítésére fókuszál. Ha már regeneráltad hasizmaidat, de szeretnéd általános erőnlétedet fokozni biztonságos keretek között, itt a helyed! Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Core Training Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

target icon

Mi az RTM Core Training célja?

Elsősorban a már regenerálódott, funkcionálisan jól működő hasizmok még erősebbé tétele és a regenerált hasizmok egészséges állapotának megőrzése. Mivel az RTM Core Training már lényegesen átfogóbb mozgásforma, így az egész test mobilizációja mellett gerinctorna, hátizom-erősítés és a medencefenék torna is része az óráknak. Ezen a tornán egy olyan intenzív edzésben lesz részed, ahol kiemelten figyelünk a poszt-natális szempontokra is. Tehát biztonságban tudhatod a has- és gátizmaidat, és vigyázunk azokra az eredményekre, amelyeket korábban elértél.

Az RTM Core Training tornát kifejezetten ajánljuk ülőmunkát végző uraknak és hölgyeknek, különösen azoknak, akik korábban rectus diastasissal küzdöttek és már regenerálták azt. Ugyancsak ajánlott azoknak a hölgyeknek, akik babát terveznek és szeretnék felkészíteni testüket, izomzatukat a terhesség és a szülés fizikai és lelki megpróbáltatásaira.
Ha valaki intenzívebb sportolásra készül a jövőben, az RTM Core Training ehhez is nagyon jó alapozó, felkészítő edzést nyújt.

RTM Core Training
target icon

A kurzus, a program és a gyakorlatsorok felépítése, nehézségi szintjei

Ahogy minden RTM tornánál, úgy az RTM Core Trainingnél is nagyon fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése és testre szabása. A has, a gátizomzat és a mélyizmok ezen a szinten már kellően erősek és regeneráltak, vagy nagyon közel vannak ehhez az állapothoz. Így a gyakorlatok megfelelő erőnlétet kívánnak és helyenként kifejezetten nehezek, tehát fontos a helyes technikai kivitelezésük. Ezen a szinten a szabálytalanul kivitelezett feladatokkal akár túl is terhelhetjük azt a struktúrát, amit a regenerálás során helyreállítottunk - ezt mindenképpen el kell kerülni. Így akkor tudsz becsatlakozni ebbe a programba, ha az egyenes hasizmaid maximum 1-1,5 ujjnyira vannak eltávolodva. továbbá mélyizmaid jól funkcionálnak és kellőképpen erősek, valamint a beugró tesztgyakorlatot sikerül szabályosan elvégezned.

Az RTM Core Training online kurzus egy 1+3 hetes intenzív felkészítő tornaprogram, ami gyakorló órákkal tetszés szerint bármeddig folytatható.

RTM Core Training kurzus | 1+3 hét | Haladóknak
Az RTM Core Training kurzus az első héten online konzultációval indul. Itt felmérjük az edzettségi szintedet és a hasizmaid állapotát, továbbá megtanítjuk a torna alapjait. Az egészségi állapotod, erőnléted és esetleges egészségügyi problémáid figyelembevételével testre szabjuk a gyakorlatokat és elmondjuk, mire figyelj a tornák kivitelezése során.

A következő három hét során alaposan begyakoroljuk a haladó szintű tornagyakorlatok helyes végrehajtását. Ebben a blokkban már 7-8-as erősségű RTM gyakorlatokkal találkozhatsz, és a kurzus során a nehézségi szint folyamatosan emelkedik. Rendszeresen végzünk nyújtottlábas, a plank különböző formáin alapuló gyakorlatokat is. A tartásjavító gyakorlatok és a gátizom torna ugyancsak szerves része az RTM Core Training programnak. Az órákat nyújtással, hengerezéssel zárjuk.
A kurzus végére egyre magabiztosabban tornázol és megtanulod észrevenni a saját határaidat: mi az, ami még épít, erősít és mi az, ami már sok. Ez a legfontosabb tudás, ettől leszel bármilyen másik sportban is biztonságban.

Ezen a haladó szinten már nem csak interaktív órákon ellenőrizzük a gyakorlatok szabályos kivitelezését, hanem minden héten egy-egy kritikus gyakorlatról 10-15 mp-es kisvideót is kérünk tőled - amit a telefonoddal könnyedén tudsz rögzíteni - hogy egészen közelről tudjuk figyelni az izmaid munkáját. Így az oktatóval szorosan együttműködve könnyebb megítélni, hogy mennek a gyakorlatok és kihasználhatod a vezetett online torna minden előnyét.

Merre tudsz továbblépni?
1. Ha a kritikus gyakorlatok kivitelezése szabályosan megy, irány az RTM Core Training gyakorlóórás csoport, ahol kedvedre erősíthetsz tovább, amíg van kedved ehhez a tornához. Sokan azután is velünk maradnak, hogy újrakezdték kedvenc sportjukat, mert pontosan érzik, hogy az RTM Core Training jelentősen növeli a terhelhetőséget és az állóképességet más mozgásformákban is.
2. Ha egyes gyakorlatok szabályos kivitelezése még gondot okoz, meg tudod ismételni ezt a kurzust.

RTM Core Training gyakorlóóra | 4 hetes bérlet
Az RTM Core Training gyakorlóórákra már regenerált izmokkal, erős tartással érkezünk. Ennek megfelelően nem finomkodunk, hanem kihozzuk magunkból a maximumot. Továbbra is odafigyelünk azokra a szabályokra, amivel óvni tudjuk a testünk egészségét, így pl. nem csinálunk haspréseket. Viszont enélkül is tartalmasan és intenzíven tornázunk, és különböző gyakorlatvariációkkal tesszük változatosabbá az edzést. Az RTM Core Training videói között találsz rövidebb-hosszabb, karidó, erősítő, alakformáló sorozatokat is, a hengerezés és a hétről hétre jelentkező interaktív órák mellett. De készítettünk olyan sorozatokat is, amelyeket más sportok, pl. futás után érdemes elvégezni levezető edzésként, a hasad és a gátad védelme érdekében.

Merre tudsz továbblépni?
1. Az RTM Core Training egy olyan változatosan összeállított, folyamatosan új videókkal jelentkező edzésprogram, ahol hosszú távon is mindenki megtalálja a számára leghasznosabb, legkellemesebb gyakorlatokat. Az RTM Core Training gyakorló órák 30 napos bérletét hónapról hónapra egyszerűen megújíthatod, és addig maradsz, amíg kedved tartja!
2. Ha beleszerettél ebbe a mozgásformába, örömmel csinálod és másokat is szívesen bevonnál ebbe a mozgásformába, jelentkezz RTM oktatóképzésre - várunk csapatunkba!


A gyakorlóórák felépítése, nehézségi szintjei

Kétféle RTM Core Training online torna közül választhatsz a tornára fordítható időd és anyagi lehetőségeid szerint. Ezek az RTM Standard és az RTM Prémium Core Training programok. Mindkét sorozat online videokonzultációval, szintfelméréssel és a gyakorlatok személyre szabásával indul.

Az RTM Standard Core Training kurzusban minden héten egy-egy új 40-50 perces órát, valamint 2x20 perces gyakorlatsort (házi feladatot) érhetsz el. Emellett heti 1 csoportos konzultációt is tartalmazó interaktív tornaórán vehetsz részt, ahol a gyakorlatok helyes kivitelezésére is azonnali visszajelzést adunk.

Az RTM Standard Core Training kurzusban tehát a következő tornázási alkalmak várnak rád:
- 1 belépő online konzultáció az első héten
- heti 1 x 40-50 perces nagyvideó a heti tornagyakorlatokkal és részletes magyarázattal, tartásbeállítással
- heti 1 x 50 perces csoportos interaktív óra

Ha ennél több egyéni figyelmet és támogatást szeretnél, válaszd az RTM Prémium Core Training alapozó blokkot, amely a fentieken túl tartalmaz még:
- heti 1x15 perces videót, a regenerálást segítő információkkal, tippekkel és a hatékonyságot növelő tornasorokkal,
- szakértői utánkövetést és tanácsadást, amelynek keretében hétről hétre megnézzük, hogyan haladsz a regenerációban, és instrukciókat kapsz a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez, ami az eredményes torna egyik alapfeltétele.

Az órákat bemelegítéssel kezdjük, majd a tartásjavító feladatok és a hasizom-erősítő gyakorlatok következnek. Minden órán foglalkozunk a hátizmokkal, valamint légző- és mobilizáló gyakorlatokat is végzünk. Általában gátizom-aktiváló gyakorlatokkal és nyújtással zárjuk a tréninget. Minden olyan izmot megnyújtunk vagy alaposan megdolgoztatunk, ami rövidülésre hajlamos.

A tornázást a visszanézhető videók segítségével a napi ritmusodhoz tudod igazítani. Ha pedig interaktív óráinkba hétről hétre bekapcsolódsz, folyamatos élő oktatói támogatást kapsz a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez, ami az eredményes torna egyik alapfeltétele.

target icon

Mennyi idő után hoz látható, közérzetben is érzékelhető eredményt?

Az RTM Core Training tovább növeli az erőnlétedet és az állóképességedet, a mobilizációnak és a hengerezésnek köszönhetően pedig úgy fogod érezni, hogy könnyebb és rugalmasabb a tested. Mivel a rendszeres mozgással, gyakorlással az izomegyensúlyt folyamatosan javítjuk, az extra terhelés lekerül a kritikus deréktáji és vállövi szakaszokról, így a korábban bemerevedett, esetleg fájó porcikák is tünetmentessé válnak.

Hogyan kezdheted el?

  1. Regisztrálj!
  2. Válaszd ki RTM oktatódat!
  3. Töltsd ki az egészségügyi kérdőívet!
  4. Várd meg oktatód jelentkezését az egyéni konzultációra!
target icon

Mennyibe kerül és hogyan tudod kifizetni? Mi lesz a megrendelés és a fizetés folyamata?

Az RTM Core Training Standard online kurzusok részvételi díja egységesen 11.900,- Ft.
Az RTM Core Training Prémium hasizom regeneráló online kurzusok részvételi díja 15.900,- Ft.

Ha szeretnéd elkezdeni az RTM Core Training programot, első lépésben regisztrálj és keress ezen az oldalon egy RTM oktatót! Ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelő oktatót, válaszd ki őt és várd meg a visszajelzését. A kurzus díjáról szóló számlát e-mailben tőle fogod megkapni, amit - attól függően, hogy az oktató milyen fizetési módot kínál - átutalással vagy bankkártyával tudsz kiegyenlíteni.

Az oktatód ezt követően időpontot ajánl számodra online konzultációra, majd hozzáad a választott kurzus csoportjához, ahol elkezdheted a tornát.

Köszönjük hogy az RTM-et választod, amely az évek során több ezer anyukának nyújtott hatékony segítséget szülés után a szétnyílt hasizom regenerálásában és ez erőnlét visszaszerzésében. Nagyszerű tornaélményt és sikeres regenerációt kívánunk!