Szalai Renáta

Szalai Renáta

Veszprém

Miben tud segíteni?

 • hasizmok extrém eltávolodása
 • extrém gyenge gátizmok
 • inkontinencia
 • menopauza
 • izületi panaszok (artritisz)
 • izomfájdalom
 • sérv (köldök, hasfali, rekeszizom)
 • derékfájás
 • csuklófájás
 • gerincsérv
 • hasműtét előtt/után
 • várandósság
 • császármetszés után
 • senior korosztály

Bemutatkozás

Szalai Renáta vagyok, 2 gyermek édesanyja, Fitness edző, okleveles Pre- és posztnatális Fitness Specialista, a Kangatraining Magyarországi Országos Vezetője, az RTM - Rectus Training Módszer egyik kidolgozója.
Életcélom, hogy segítsek a nőknek, anyáknak egészségesen élni, a hasukat fokozatosan, és biztonságosan megerősíteni, és mellettük állni, ha támogatásra van szükségük. Küldetésem, hogy minél több edzőhöz, egészségügyben dolgozóhoz eljusson ez a fontos információ, hogy a rectus diastasis nem csak esztétiaki, de funkció vesztési probléma is - és kezelhető, sőt, megelőzhető!

Renáta óratípusai és kurzusai

RTM hasizom regenerálás

RTM hasizom regenerálás

Az RTM szétnyílt hasizom regenerálás az eltávolodott hasizmok, a mélyizmok és a testtartás rehabilitációjára fókuszál, figyelembe véve a posztnatális - azaz a szülés utáni – testi változásokat is. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Az RTM Standard 4-hetes blokk már 11.900,- Ft-tól elérhető, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

BŐVEBBEN
RTM Core Training

RTM Core Training

Az RTM Core Training a törzstartó izmok erősítésére és a teljes test változatos átmozgatására, átfogó erősítésére fókuszál. Ha már regeneráltad hasizmaidat, de szeretnéd általános erőnlétedet fokozni biztonságos keretek között, itt a helyed! Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Core Training Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

BŐVEBBEN
RTM Alakformáló

RTM Alakformáló

Az RTM Alakformáló a nők által kritikusnak vélt területekre, mint például far-, comb-, kar-, vállizmokra fókuszáló torna. Emellett természetesen a has- és gátizmokat is regeneráljuk. Figyelembe veszi a posztnatális tényezőket, a még nem regenerált testet, hasat, gátizmokat is. Nagyobb hasizom-eltávolodás vagy méhsüllyedéses problémák esetén is végezhető, amikor más, szokványos testedzés nem javasolt. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Ismerd meg a részleteket most!

BŐVEBBEN
RTM Kismama

RTM Kismama

Ezt a preventív tornát várandósoknak ajánljuk a terhesség 12. hetétől. Olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével megelőzhető a szülés utáni rectus diastasis, vagyis az egyenes hasizmok túlzott eltávolodása. A várandósság alatt teljesen normális, ha az egyenes hasizmok megnyúlnak és szétnyílnak, hiszen ezzel biztosítja a testünk, hogy elegendő helye legyen a babának a növekedéshez. Azonban nem mindegy, hogy ez a változási folyamat mikor kezdődik el, illetve, hogy a szülés után a szétnyílt hasizmok mennyire képesek regenerálódni. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Ha több egyéni figyelemre vágysz, választhatod az RTM Kismama Prémium kurzust is. Ismerd meg a részleteket!

BŐVEBBEN
Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

A gátizom a nagy egész részeként a törzs izmaival, a hasizommal, a rekeszizommal és a hátizmokkal együtt funkcionál tökéletesen. A Kanga PowerHouse medencefenék torna ezzel az átfogó szemlélettel nyúl az összes olyan izomcsoporthoz, amelynek szerepe lehet a medencefenék teljes regenerálásában. Kezdd el most: 4 és 6 hetes vezetett online kurzusok közül választhatsz már 15.900,- Ft-tól!

BŐVEBBEN

Renáta bemutatkozása

Ilyen vele egy óra

Elérhetőségei

Szalai Renáta Szalai Renáta

Kérdezz tőle Facebook Messengeren!

Folytatás Őt választom!

Új keresés indítása