Szalai Renáta

Szalai Renáta

Veszprém

Miben tud segíteni?

 • hasizmok extrém eltávolodása
 • extrém gyenge gátizmok
 • inkontinencia
 • menopauza
 • izületi panaszok (artritisz)
 • izomfájdalom
 • sérv (köldök, hasfali, rekeszizom)
 • derékfájás
 • csuklófájás
 • gerincsérv
 • hasműtét előtt/után
 • várandósság
 • császármetszés után
 • senior korosztály

Bemutatkozás

Szalai Renáta vagyok, 2 gyermek édesanyja, Fitness edző, okleveles Pre- és posztnatális Fitness Specialista, a Kangatraining Magyarországi Országos Vezetője, az RTM - Rectus Training Módszer egyik kidolgozója.
Életcélom, hogy segítsek a nőknek, anyáknak egészségesen élni, a hasukat fokozatosan, és biztonságosan megerősíteni, és mellettük állni, ha támogatásra van szükségük. Küldetésem, hogy minél több edzőhöz, egészségügyben dolgozóhoz eljusson ez a fontos információ, hogy a rectus diastasis nem csak esztétiaki, de funkció vesztési probléma is - és kezelhető, sőt, megelőzhető!

Rövidesen induló kurzusok

2024. április 29.

Szalai Renáta

RTM HASIZOM REGENERÁLÁS 2024.04.29.

2024. április 29.

Szalai Renáta

KANGA POWERHOUSE MEDENCEFENÉK REGENERÁLÓ TORNA HALADÓ 20240429

Renáta óratípusai és kurzusai

RTM hasizom regenerálás

RTM hasizom regenerálás

Az RTM szétnyílt hasizom regenerálás az eltávolodott hasizmok, a mélyizmok és a testtartás rehabilitációjára fókuszál, figyelembe véve a posztnatális - azaz a szülés utáni – testi változásokat is. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Az RTM Standard 4-hetes blokk már 11.900,- Ft-tól elérhető, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

BŐVEBBEN
RTM Core Training

RTM Core Training

Az RTM Core Training a törzstartó izmok erősítésére és a teljes test változatos átmozgatására, átfogó erősítésére fókuszál. Ha már regeneráltad hasizmaidat, de szeretnéd általános erőnlétedet fokozni biztonságos keretek között, itt a helyed! Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Az RTM Core Training Prémium 15.900,- Ft-ért még több egyéni támogatást és folyamatos szakértői utánkövetést kínál. Válassz igényeid szerint!

BŐVEBBEN
RTM Alakformáló

RTM Alakformáló

Az RTM Alakformáló a nők által kritikusnak vélt területekre, mint például far-, comb-, kar-, vállizmokra fókuszáló torna. Emellett természetesen a has- és gátizmokat is regeneráljuk. Figyelembe veszi a posztnatális tényezőket, a még nem regenerált testet, hasat, gátizmokat is. Nagyobb hasizom-eltávolodás vagy méhsüllyedéses problémák esetén is végezhető, amikor más, szokványos testedzés nem javasolt. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Ismerd meg a részleteket most!

BŐVEBBEN
RTM Kismama

RTM Kismama

Ezt a preventív tornát várandósoknak ajánljuk a terhesség 12. hetétől. Olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével megelőzhető a szülés utáni rectus diastasis, vagyis az egyenes hasizmok túlzott eltávolodása. A várandósság alatt teljesen normális, ha az egyenes hasizmok megnyúlnak és szétnyílnak, hiszen ezzel biztosítja a testünk, hogy elegendő helye legyen a babának a növekedéshez. Azonban nem mindegy, hogy ez a változási folyamat mikor kezdődik el, illetve, hogy a szülés után a szétnyílt hasizmok mennyire képesek regenerálódni. Bármikor csatlakozhatsz online kurzusainkhoz, ahol akkor tornázol, amikor szeretnél. Egy 4-hetes blokk díja 11.900,- Ft, amely online konzultációt és a gyakorlatok testre szabását is tartalmazza. Ha több egyéni figyelemre vágysz, választhatod az RTM Kismama Prémium kurzust is. Ismerd meg a részleteket!

BŐVEBBEN
Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

A gátizom a nagy egész részeként a törzs izmaival, a hasizommal, a rekeszizommal és a hátizmokkal együtt funkcionál tökéletesen. A Kanga PowerHouse medencefenék torna ezzel az átfogó szemlélettel nyúl az összes olyan izomcsoporthoz, amelynek szerepe lehet a medencefenék teljes regenerálásában. Kezdd el most: 4 és 6 hetes vezetett online kurzusok közül választhatsz már 15.900,- Ft-tól!

BŐVEBBEN

Renáta bemutatkozása

Ilyen vele egy óra

Elérhetőségei

Szalai Renáta Szalai Renáta

Kérdezz tőle Facebook Messengeren!

Folytatás Őt választom!

Új keresés indítása