Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna
Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna

A gátizom a nagy egész részeként a törzs izmaival, a hasizommal, a rekeszizommal és a hátizmokkal együtt funkcionál tökéletesen. A Kanga PowerHouse medencefenék torna ezzel az átfogó szemlélettel nyúl az összes olyan izomcsoporthoz, amelynek szerepe lehet a medencefenék teljes regenerálásában. Kezdd el most: 4 és 6 hetes vezetett online kurzusok közül választhatsz már 15.900,- Ft-tól!

target icon

Mi a Kanga PowerHouse medencefenék torna célja?

A szülés utáni regeneráció fontos része, de más életszakaszban is szükségessé válhat a medencefenék izmainak megerősítése, funkcionalitásának visszanyerése. A nők nagy része találkozik élete során olyan jelekkel, amelyek gyengébb gátizmokra utalnak. Sokan természetesnek veszik, hogy szülés után, vagy bizonyos életkor felett kialakul a medencefenék gyengesége, diszfunkciója, pedig ez szakszerű tornával jól kezelhető és megszüntethető. Ilyen a Kanga PowerHouse medencefenék torna, amely bizonyítottan hatásos módszer a probléma megoldására.

A medencefenék nem egyszerű izomlemez, hanem egy komplex izomcsoport, ami a mélyizomrendszerünk része. Így is kell kezelnünk, foglalkoznunk vele. Ugyanúgy kell „edzenünk”, ahogy azt a többi jól látható izmainkkal is tesszük. Sajnos nagyon sokszor elfelejtjük hogy létezik, és csak akkor veszünk róla tudomást, ha az izomgyengeség már egészségügyi problémákat okoz.

A megszokott gátizomtornák helyett a Kanga PowerHouse medencefenék torna szélesebb alapokra helyezi ennek a területnek az edzését és egészségesen tartását. Ha a test egészét holisztikusan nézzük, jól kirajzolódik, hogy a gátizom a törzs izmaival, a hasizommal, a rekeszizommal és a hátizmokkal együtt funkcionál tökéletesen. Felelős a helyes testtartásért: az alsó háti szakasszal és a hasizommal együtt stabilizálja a törzset, ezáltal hozzájárul a mélyizmok optimális működéséhez és a testi-lelki egyensúly megőrzéséhez.

A Kanga PowerHouse tornával tehát a teljes medencefenék összes fontos izomcsoportját munkára fogjuk. Sőt, ezt az online programot kiegészítettük Neked RTM hasizom-regeneráló gyakorlatokkal, és hozzáadtunk egy nagy adag tartásjavító és légzésfejlesztő gyakorlatot is. Így valóban átfogó gyakorlatsorokon keresztül, lépésről lépésre haladva erősíted meg a törzs- és a medencefenék izmait és a kapcsolódó izomcsoportokat, miközben növeled a gátizmaid rugalmasságát és javítod a vérellátását is.

A Kanga PowerHouse medencefenék tornát egészségügyi (posztnatális) szempontok mentén, szülésznő és szülész-nőgyógyász orvos aktív közreműködésével fejlesztették ki. A program jó választás azok számára is, akik hosszabb kihagyás után, netán méh- vagy hólyagsüllyedéssel küzdve, biztonságos keretek között szeretnék visszaszerezni erőnlétüket. Ajánljuk várandósságra készülőknek, és minden nőnek életkortól függetlenül, akár évekkel vagy évtizedekkel a szülést követően is!

Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló torna
target icon

A kurzus, a program és a gyakorlatsorok felépítése, nehézségi szintjei

A Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló online torna kétféle csomagban, egy rövidebb, intenzívebb, és egy hosszabb, több lépcsős kurzus keretében is elérhető. A végeredményt tekintve mindkettő egyformán teljes értékű, komplex program, de az egyik gyorsabban, csoportos interaktív órákkal is bővítve, míg a másik lassabban, csoportos interaktív órák nélkül, de gyakori egyéni támogatás mellett vezet végig a medencefenék-regenerálás folyamatán. A meghirdetett kurzusoknál láthatod, hogy melyik oktatónk éppen milyet indít, és eldöntheted, hogy melyikhez szeretnél csatlakozni.
A választáshoz ismerd meg a kétféle kurzus felépítését:

Kanga PowerHouse medencefenék-regenerálás | 6 hetes intenzív kurzus
A programokat a regisztrációt, a jelentkezést és az oktató kiválasztását követően egyéni online egészségügyi konzultációval kezdjük. Ezt követően minden héten kapsz tőlünk:
- heti 1 x 50-60 perces csoportos interaktív online órát, amelyhez ZOOM-linken keresztül csatlakozhatsz,
- heti 1 x kiegészítő videót,
- heti 1 x 15-25 perces feladatsort az otthoni gyakorláshoz, kiegészítve olyan életviteli tanácsokkal, amelyek segítenek megőrizni a regeneráció eredményeit és a medencefenék-izomzatának egészségét.

Kanga PowerHouse medencefenék-regenerálás | 4 hetes alapozó + 4 hetes középhaladó kurzus
Ez a program is egyéni online egészségügyi konzultációval indul. Majd ezt követően a regisztráció során létrehozott fiókodba folyamatosan megkapod az aktuális tornavideókat, amelyek segítségével saját időbeosztásod szerint haladhatsz előre:
- heti 1 x 40 perces tornavideót,
- heti 1 x 15-25 perces feladatsort az otthoni gyakorláshoz, kiegészítve olyan életviteli tanácsokkal, amelyek segítenek megőrizni a regeneráció eredményeit és a medencefenék-izomzatának egészségét,
- heti konzultációs lehetőséget, amelynek során az általad telefonnal felvett és messengerben elküldött kisvideók alapján oktatódtól tanácsokat kapsz a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez.
Az első 4 hét után attól függően, hogy milyen jól sikerült haladnod és elsajátítanod a gyakorlatok helyes kivitelezését, eldöntheted, hogy megismétled-e az alapozó kurzust, vagy továbblépsz a haladó szintre.

Az órákat minden esetben bemelegítéssel kezdjük. A gyakorlatsorok a kurzus során fokozatosan erősödnek, így gyengébb fizikai állapotban, hosszabb kihagyás vagy szülés után is nyugodtan belevághatsz a Kanga PowerHouse medencefenék erősítő tornába!


A gyakorlóórák felépítése, nehézségi szintjei

Mindkét program végén lehetőséged van becsatlakozni egy online gyakorlóórás csoportba. Itt folyamatosan hétről hétre új tornavideók ill. interaktív órák segítségével erősíthetsz tovább, vagy egyszerűen "csak" egy jót mozoghatsz, miközben megőrzöd medencefenék-izomzatod erősségét és tónusosságát, így könnyedén elkerülöd a korábbi problémák kiújulását.

target icon

Mennyi idő után hoz látható, közérzetben is érzékelhető eredményt?

A Kanga PowerHouse medencefenék torna első néhány hete után azt fogod tapasztalni, hogy jobban érzed és kontrollálod a medencefenék izmait, miközben javul a tested egyensúlya és vele a testtartásod is. Az izmok folyamatos erősödésével egyre kevésbé terhelődik a gát, éjszaka egyre kevesebbszer kell kimenni a WC-re. Mérséklődnek a méh- és hólyagsüllyedéses problémák, egyre ritkábban fordul elő akaratlan vizeletvesztés, sőt, az intim együttlét is fájdalommentessé és jobb minőségűvé válhat. Az első eredmények a folyamatos, rendszeres és helyesen kivitelezett gyakorlatok esetén rövid időn belül jelentkeznek, és minél tovább csinálod a Kanga PowerHouse medencefenék tornát, annál biztosabb, hogy jelentősen csökkennek vagy akár teljesen meg is szűnhetnek a felsorolt egészségügyi panaszaid.

Hogyan kezdheted el?

  1. Regisztrálj!
  2. Válaszd ki RTM oktatódat!
  3. Töltsd ki az egészségügyi kérdőívet!
  4. Várd meg oktatód jelentkezését az egyéni konzultációra!
target icon

Mennyibe kerül és hogyan tudod kifizetni? Mi lesz a megrendelés és a fizetés folyamata?

A Kanga PowerHouse medencefenék torna online kurzusok részvételi díja a következő:

Kanga PowerHouse medencefenék-regeneráló intenzív kurzus | 6 hét | 20.000,- Ft

Kanga PowerHouse medencefenék-regenerálás, dupla modul
Alapozó kurzus | 4 hét | 15.900,- Ft
Alapozó kurzus ismétlés (opcionális, egyéni igény szerint) | 4 hét | 9.900,- Ft
Középhaladó kurzus | 4 hét | 15.900,- Ft

Ha szeretnéd elkezdeni a Kanga PowerHouse medencefenék regeneráló programot, első lépésben regisztrálj és keress ezen az oldalon egy Kanga PowerHouse oktatót! Ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelő oktatót, válaszd ki őt és várd meg a visszajelzését. A kurzus díjáról szóló számlát e-mailben tőle fogod megkapni, amit attól függően, hogy az oktató milyen fizetési módot kínál, átutalással vagy bankkártyával tudsz kiegyenlíteni.

Az oktatód ezt követően időpontot egyeztet veled egyéni online konzultációra, majd hozzáad a választott kurzus csoportjához, ahol máris elkezdheted a tornát.

Köszönjük hogy a Kanga PowerHouse medencefenék tornát választod, amely az évek során sok anyukának nyújtott hatékony segítséget szülés utáni regenerációban és az egészséges medencefenékkel járó jobb minőségű élet és erőnlét visszaszerzésében. Nagyszerű tornaélményt és sikeres regenerációt kívánunk!